Han har arbetat som säljare i 40 år. Han har varit resande säljare i 17 år. Och han var först med att sälja AREsigns i Norge.

John Hilmar Handberg arbetar sedan 7 år tillbaka på ID Reklame (tidigare Xpresstrykk) i Mo i Rana, i Norge. Som ny säljare på företaget åkte han till Kistamässan i Stockholm för att hitta nya leverantörer med spännande produkter.

– Jag ville hitta nya leverantörer med andra produkter för att kunna erbjuda kunderna något nytt och annorlunda jämfört med våra konkurrenter.

– När jag fick se denna idé så tyckte jag direkt att det såg intressant ut. Lägre vikt och bättre för miljön.

Sedan dess har John valt att endast sälja ljusskyltar från AREsigns.

– Jag säljer bara den här typen av ljusskyltar. I början var mina kollegor lite skeptiska eftersom det är en ny teknik och skyltarna är så lätta. Men nu har vi sålt många stora projekt och kunderna är jättenöjda.

– De är lätta och tätslutande. Det finns ingen risk att det kommer in vatten eller smuts som förstör LED:en.

Han understryker att det är till stor fördel att skyltarna levereras kompletta och klara, att man inte behöver öppna upp dem i samband med montage utan att det är ett nytt och bättre upphängningssystem.

Vad tycker montörerna om den här nya tekniken?

– De tycker den är bra, de brukar säga att det går snabbt och oproblematiskt.

Nyligen levererades projektet Vitensenter Nordland. Skyltarna tillverkades som ARE Contour Frame, framåtlysande konturbokstäver monterade på ram.

– Det blev jättebra, han som äger bygget är väldigt nöjd. Vi har fått många kommentarer om att det blev snyggt!

 

John Hilmar Handberg, ID Reklame

Categories:

Comments are closed