AREsigns

Jobba hos oss

Bli en av oss på AREsigns

AREsigns växer kraftigt och vi håller därför alltid utkik efter nya medarbetare.
Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss? Skicka in din ansökan till jobb@aresigns.se.

 


Just nu söker vi:

Medarbetare till produktionen, med chans till arbetsledarroll

Nu söker vi ytterligare en medarbetare, med potential att bli arbetsledare, till vår skylttillverkning i Örebro.

Vi på AREsigns tillverkar ultralätta ljusskyltar som väger ca. 10-30% av en traditionell ljusskylt. Vi tillverkar allt från stora fasadskyltar till mindre ljusskyltar anpassade för till exempel gallerior.

Vi har som mål att öka omsättningen kraftigt under de närmaste åren och söker dig som vill vara med på denna resa. Du behöver kunna arbeta effektivt och metodisk även i stressiga situationer. Det är viktigt att du snabbt kan skapa dig en överblick och prioritera vad som ska göras. Det är ett plus om du trivs när det är fullt fart och mycket att göra.

Det är viktigt att du kan ta instruktioner och därefter utföra uppgifter på egen hand samt delegera till andra. Det krävs att du är både händig och fingerfärdig. God fysik är ett plus.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande. Du kommer att vara med vid tillverkningen av olika sorters skyltar, från start till färdig produkt. Det kan innebära allt från att sätta dioder, lägga sarg, skära folier och nita fast delar till att limma och emballera färdiga skyltar. I takt med att företaget växer kan arbetsuppgifterna förändras. Du kommer på längre sikt, med en eventuell arbetsledarroll, samordna det dagliga arbetet och ansvara för att leveranstider hålls.

Tidigare erfarenhet av att arbeta som arbetsledare är meriterande.

Som person önskar vi att du är positiv, effektiv och ansvarstagande.

Rekrytering kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ingen utbildning krävs

Tillträdesdag enligt överenskommelse