AREsigns

Om AREsigns

Om oss

 

 

Ultralätta ljusskyltar

AREsigns tillverkar ultralätta, patenterade ljusskyltar anpassade för dagens LED-baserade ljuskällor. Skyltarna väger ungefär en fjärdedel av en traditionell skylt, är enklare att montera och dessutom mer miljövänliga. AREsigns finns både som ARE Panels (moderna ljuslådor) och ARE Contour (fristående konturbokstäver), båda med många olika effekter. Med AREsigns unika teknik är variationsmöjligheterna nästan obegränsade.

AREsigns är noggrant testade i nordiskt klimat och möter alla de kvalitetskrav man har rätt att ställa på en produkt som ska fungera utomhus under många år.

Bakgrund

Varför montera små, lätta dioder i tunga plåtlådor? Så började frågeställningen när AREsigns grundare bestämde sig för att utveckla en helt ny typ av skylt, väsentligt lättare och mer anpassad för den senaste utvecklingen av ljuskällan, dioden. Idén blev verklighet och idag tillverkas AREsigns på vår fabrik i Örebro.

Återförsäljare

AREsigns väger ca 10-30% av en traditionell ljusskylt, vilket underlättar för montörerna och är till stor fördel för fastighetsägarna.